2021. január 27., szerda

Filter mudra Vol 1-2. dalszövegek

 

ZSELENSZKY - FILTER MUDRA - DALSZÖVEGEK

2018.11.27.

ZSELENSZKY - Filter mudra Vol. 1.

01. intro - MÁNI - Kobza Vajk & Zselenszky - 22:22
02. #GODTOO - 06:36
03. MAGADDAL - 05:39
04. KRIPTOANTROPOZOOFIA - 04:03
05. A TAHÓ-TÓNÁL - 05:40
06. TE HÜLYE - 05:20
07. KNOWSIS - 05:00
08. FÉLELMISZER - 04:05
09. UGAT - Hamvas Béláért - 04:33
10. BESZÉLJ - 04:11
11. GRILLÁZS-ÜVEG - Chris Cornellért - 05:19
12. KEZDETBEN - közr. Go!Plastic - 05:29

Teljes idő: 01:18:17

All rights reserved! © Minden jog fenntartva a szerzők részére!
Szerzői kiadás - gondozza Aranyosi Gergely / Operatio Solis
Info., koncertek szervezése: zselenszky.hu

Közreműködtek:
Kobza Vajk - 01. dal oud
Nagy Ferenc GO!PLASTIC - 12. dal zeneszerző
Szilágyi Péter - 10. dal gitárszóló
Fekete-Cseri Zsuzsanna - 09. dal bodran
Fekete-Cseri Szilárd - 09. dal hegedű
Mr. Steven Hawking - 07. dal interjú-részlet
Zselenszky / Nap - zene, szöveg, minden más
Franken Ví - borító

Török-Zselenszky Tamás: #GODTOO Öt méterről tandemugrás. Bitcoin bánya omlás. A narrátor minden ötödik szava síp. Ez a Vénusz éve. Ez a Vénusz éve. Vágtázó, vörös ló hátán táncolunk. Ma szerda szépe rendez horrort. Nemzetközi horrort. Nemzetközi horrort. Kint az "élni tilos" tábla. Százhatvan centi magas, 666 láb mély. No meg, fekete fehérneműk. Az árnyékunk paragrafus. Ember csíkok zaftos elv-ágyon. A NASA ásza vakondok. A NASA ásza... Egymáshoz illünk, mint Hendrix a sereghez. Mintha víz alatt rohannánk; ez a kor, meg én. Ú, csak pót cselekszik egy inkompetens réteg, mer' aki igazán potens, tesz rá. Igazi belső munka. Az Isten is beismerte tettét.

Török-Zselenszky Tamás: MAGADDAL Örökbe fogadlak, tiszavirág. Örökbe fogadlak, tiszavirág. Elalszik lassan a sajgás. Isten csók; elme riamlás. Ez magasság feletti mélység, álom feletti alvás. Ma már minden szót elnyűttünk, és mégsem mondtunk semmit el. Akik a mennyben jártak, mind ugyanazt látták. Akik a pokolban jártak, mindahányan mást. Mert a menny valóját a lélek valója; mert a pokol tébolyát az elme tébolya látja. Nyalj hát a szemembe! Szívd ki a hályogot! Köpd rá a szívemre! Köpd rá a szívemre! Tépj szét, és dobj el! Rágj el, és gyújts fel! Öltsd fel karjaim! Töltsd el izmaim magaddal!

Török-Zselenszky Tamás: KRIPTOANTROPOZOOFIA Ez a játék begurult a sötétbe. Szökőévben félszer a vasárnapi asztalra köpve felemlítjük, hátha úgy felsír még a romokban alvó, szegény teljesség. A beérkezettek tudják, az úton lépők hiszik, ha akarják: a többi ott nyaral, ahol más rabszolga. Ez egy amcsi mintájú álom lett; altatnak is hozzá, hogy higgyétek. Népünk leg-legjei a nyelés mesterei. A rosszak mások kárán nevelkednek, a jók meg a sajátjukén.

Török-Zselenszky Tamás: A TAHÓ-TÓNÁL Ez igen! Ember szemű állatok, állat szerű emberek. Vadkempingezés a Tahó-tónál. Csodálhatjuk egyre a sok fajt, amit fel se fedeztek, mielőtt kihalt. Nem mindegy... Egész évben hétvégi házban, vagy egész héten az Évi házában... A csajod Rihannás, a cukrod diannás, aztán 8,2. Vár a turul-madármentő állomás. A csónak Marsot... Móricz Zsigmond körtér. A festményen mér' van Ádámon köldök? Árvíztűrőtükörfúrógép. Teák képében pocsolyákra költök. Piros a vér, kék az ég, sárga az irigység. Jézust ma is megbökték a fészen. Sárkány ellen sárkányfű; Edgar Allan Poe. Mától torta az előétel, de sose lesz, sose lesz készen. Amelyik kutya megharapott, Te is azt viszed haza.

Török-Zselenszky Tamás: TE HÜLYE Tudod-e, hogy az embernek csak ismerőse? Ha nem akarod tudni, menekülj! Tudod-e, hogy radír a szarv a fején? Ha nem akarod tudni, menekülj! Mennyi egy hold föld a Napon; a Nap felszínén? Te vírus egy görbe estén a bolygó testén! Egy késsel állsz a nőm elé. Van-e esernyőd meteor ellen? Te nem tudod, hogy kivel kezdtél ki! Melyik kézzel tudsz gyorsabban szúrni? Melyik lábbal tudsz gyorsabban futni? Te hülye! Tudod-e, hogy tarhonya malmok? Ha nem akarod tudni, menekülj! Tudod-e, hogy sok lila tehén? Ha nem akarod tudni, menekülj! Mennyi egy hold föld a Nap felszínén? Olvasd Lukács evangéliumát: A démonod gomba pálinkázik, a párna alatt bombával alszik. Addig a szivacshalász a fejben, míg a szemét lángol a színen, lenyom egy tétmeccset önmagával. Ideologizárlatok padló gázzal. Az ebéd oroszlán, a vacsora cápa; Ő a tápláléklánc sztárja. Lehet, hogy több frekvencián bliccelt, lehet, hogy kijátszhatta az Istent, most jobb, ha utána néz a kedves, mer' a nőm nem akárhogyan veszélyes, hogy űrhajót Budán hol lehet kapni... hogy űrhajót Pesten hol lehet kapni.

Török-Zselenszky Tamás: KNOWSIS (Steven Hawking beszél) Akiben a szív, nem a gerinc hajol meg, csak az lett meghódítva. Ami előtt a szív, nem a gerinc hajol meg, csakis az által lehetsz megszelídítve. Hatezer évnyi háború; hétezer évnyi elég! Készítsétek a földjeiteket! Készítsétek a földjeiteket az esőre! (Steven Hawking beszél) Csak amit elengedtek, és úgy is megmarad, csak az részetek. Tízezer évnyi háború; húszezer évnyi elég!

Török-Zselenszky Tamás: FÉLELMISZER A térsakk paraszt temetése óta óriási kisbolygód vagyok. Ó, tükör, zöld ász, alapcsík letétel. Vérhold darabkák a tüsszentő szekrény előtt. Testes fabatkánk az érzelmiségiek kasztjára dőlt. 2050. Csoki raktárt védő hadsereg. Buksi megette a thai masszázs bérleted. '980. Mr. Marleynak étkezési urán. A nővér szodomai leány. Sátán vér tintával rossz pap-árnyak hímesre átfestik a Napot. Testrablókkal, mondtam, felárral csináld! Vallási műhiba perekhez jelmezt vett a csoki raktárt védő hadsereg. 2050. Mr. Hunyadinak étkezési urán.

Török-Zselenszky Tamás: UGAT Az elég, hogy a slepp kinézzen, hogy más anyagból van a rabruhád. Csillaghalmazok fényének fonalából szőtted, amíg Ők aludtak. De, ez királyokról levett méret; még bő rád, hiszed, belenősz talán. Ha kiszakadsz, elválsz, emelkedsz, s, a többiekért visszahullasz, tán már jó lesz. Bízol, hogy nem téged vár ez a gyönyörű Nemzet; reméled van jobb, más... de, szemeid mélyi a fény. Bent lángoló létra, azon segíted az égen túl. Hálás vagy, hogy hálás lehetsz, míg szobrot kapsz, de csak trágyát ehetsz. Héjj! Te a szívre állsz, míg ugat a pesti éj. Iszunk a félholt erényre; e kimaxolt lét féli hajnalunk. Nem Ádámhoz újra; de e posvány-koron túlra indulunk!

Török-Zselenszky Tamás: BESZÉLJ Az időt pénzre váltod; a pénzt meg időre. Neander-völgy pont egy éve. Beszélj! Ha szeretnél, tudnád, hogy az ilyet nem szeretem. Ha művelt lennél, tudnád milyen is a műveletlen. Dolgozol, hogy étkezz, eszel, hogy dolgozhass. Ha időd lesz átgondolhatod majd, hogy nincsen időd. Ha nem keresed nem találod meg a nem keresőt. Melyik csillagképnek dolgozol? Neveket! Címeket! Hopp egy köröm! Hopp egy ujj! Elég ebből!

Török-Zselenszky Tamás: GRILLÁZS-ÜVEG Több száz könyvet nem írok meg. Fejtsd meg, házi feladat, hogy mért! Grillázs-üveg ablakok. A szószék meghajol, a vándor belép. A hétből egy próbát, ha veszítesz úgy állsz ki. Áldd meg, Isten, ne verd meg szép ellenségemet! Ahogy én Őt, úgy szeressen; épp úgy engemet! Csakis örök dolgokhoz adjuk múlandó, fals nevünk. Hajlunk gyöngyház-bokákhoz... féltünk, morgunk, szétszéledünk. Álló farokkal ébredünk, de, fájó szívünkkel fekszünk el. Az angyal átszól rádión; a szózat végez majd mindünkkel... hejj! A hétből egy próbát, ha veszítesz úgy állsz ki. De, addig...

Török-Zselenszky Tamás: KEZDETBEN Zavarában köhint a jövő; emlékszik ránk. Hogy tavasz legyen, télnek is kell lenni - mondják. Betyár élet, mivel vagyok adós néked?! Szépem! Égig ér az út, s csak; evezünk a holnapér'. Vesd le, égesd el feslett ruhád, s csak mi valós: csak örök dolgokhoz adjuk nevünket! Felettünk ott a Nap, s bár sártengeren ring a hajónk, ne félj, mindig arany ülepszik a legalján! Ha létrontó a fennálló modell, írd felül jóval! Ha a rosszat marod, kárba vész a perc. Semmi se kell tőled, így hát könnyebb lesz elhinned: égtől való, hogy szeretlek. Kezdetben volt az erdő. Oda vinnélek el!

-----

ZSELENSZKY - Filter mudra Vol. 2.

01. HÁZSZABÁLY - 03:26
02. FREUDIE - 05:48
03. GYÓGYULTAN - 03:23
04. KISBETŰVEL - közr. 7. Ég/E. H. T. B. - 05:16
05. FÉNYKORUNK - közr. Tom Lumen - 03:01
06. EGY - 04:01
07. MEGHOZZA - közr. 'Lensky Mob - 05:06
08. AHOGY KÉRTED - 04:17
09. VISSZAVADUL - 04:25
10. COACHOLOM - 07:27
11. AKTIVISTIN - 04:28
12. HOLLÓS - 02:24
13. ÁLL A SZÉL - 05:27
14. FÉNYKORUNK - punk - közr. Kovács Pál - 02:42

Teljes idő: 01:01:11

All rights reserved! © Minden jog fenntartva a szerzők részére!
Szerzői kiadás - gondozza Aranyosi Gergely / Operatio Solis
Info., koncertek szervezése: zselenszky.hu

Közreműködtek:
Aranyosi Gergely - gondozás - Operatio Solis
Franken Vivien - borító, cselló a Hollós c. dalban, monológ az Egy c. dalban
Tom Lumen - gitár alap a Fénykorunk unplugged verziójában
Kovács Pál - ének a Fénykorunk punk verziójában
Osbáth Márton - Baglama, moldvai kaval, duduk a Coacholom c. dalban
Osbáth Bence - daf, darbuka a Coacholom c. dalban
Juhász Péter - basszusgitár az Ahogy kérted és az Aktivistin c. dalokban
Szabó Zoltán - basszusgitár a Meghozza c. dalban
Horváth Ottó - dob az Áll a szél c. dalban
Szomor Miklós - dob a Fénykorunk punk verziójában
Tujmer Zoltán - cajon, jug az Egy, Aktivistin, Coacholom, Meghozza, Gyógyultan c. dalokban
Paduts László - gitár és gitárszóló a Meghozza c. dalban
Paukovics Gergely - gitárszóló az Aktivistin c. dal végén
Fekete-Cseri Szilárd - hegedű a Visszavadul c. dalban
Fekete-Cseri Zsuzsanna - bodran a Visszavadul c. dal végén
7. Ég E. H. T. B. - a Kisbetűvel c. dalt játszották
Török-Zselenszky Tamás - írta, szerezte, rendezte, felvette az egészet, és játszotta az összes többi mindent gitárral, basszussal, zörgőkkel, szólókkal, énekkel... szövegekkel együtt

Török-Zselenszky Tamás: HÁZSZABÁLY Nehogy beismerd azt, hogy létezik mennyország; muszáj lenne attól félned, hogy van pokol! Akinek írnál nem venné; aki venné, annak meg nem írnál verset. A biztonságra elcseréled a szabadságodat. A házszabályra magasról tégy! Hol lehet kijutni erről a bolygóról? Lenyúzzák mind a bölcseknek bőrét; felöltik, aztán jól kipusztulnak. Akinek írnál nem venné; aki venné, annak meg nem írnál verset. A biztonságra elcseréled a szabadságodat. A házszabályra magasról tégy! Hol lehet kijutni erről a bolygóról?

Török-Zselenszky Tamás: FREUDIE Ez van, Kürosz. A lábnyomodban szépen összegyűlt a véres sár. Pár száz éve nem születik ember. Pulzus nélküli minden nyár. Eszmék, mint a rossz kapcsolatok úgy mennek, ahogy jöttek; épp úgy, ahogy velünk csaltak, úgy minket - mással minket. Írd, mondd, hülye századom! Csodálkozol mért nem kell tőled semmi. Így most, hülye századom, biztos lehetsz abban, hogy valóban égi a csókom. Ugyan, Freudie! Mondd csak, mit vélsz látni a kor testnedves Rorschach-tesztjén? Tényleg megy most - egy tanács nem kér enni - frankó az Armageddon-kötvény! Eszmék, mint a rossz kapcsolatok úgy mennek, ahogy jöttek; épp úgy, ahogy velünk csaltak, úgy minket - mással minket. Írd, mondd, hülye századom! Csodálkozol mért nem kell tőled semmi. Így most, hülye századom, biztos lehetsz abban, hogy valóban égi a csókom. Ég-Úr! Józanon már sejtem mit kéne tenni. Ha részegen is jónak tűnik, kiállok. Ó, a tolvaj, gyilkos kell, hogy védje országod; hát, hogy van az, hogy a tisztes polgár nem áll ki?!

Török-Zselenszky Tamás: GYÓGYULTAN A kihűlt ügyek vizsgálója épp a hajszát rekonstruálja. Az áldozat olyan, aki más kárán nem akart győzni. Nincs ki ne szabadságharcban pusztulna. Túl sok ki nem tud erről, s úgy hull porba. Világom! Térj aludni, s ébredj gyógyultan! A kormány Münchausen-proxy a nép meg, Helsinki szindróma. Történelem utáni embert, szar vallások előtti vallást akarunk! Nincs ki ne szabadságharcban pusztulna. Túl sok ki nem tud erről, s úgy hull porba. Világom! Térj aludni, s ébredj gyógyultan! Ez a rend elhiteti a középszerűvel, hogy még lehet belőle zseniális gyilkos. Felejtéskultúra.

Török-Zselenszky Tamás: KISBETŰVEL Bűnért sorba állni. Hazugságtanból vizsgázni, és sárdobálva várni a tisztulást. A békéért csatázni, a szentségről vitázni, és feltételhez kötni, hogy megbocsáss. Közben C jelmezt öltött B-k ölnek A-kat, hogy A-k, meg C-k egymást marják míg kifosztják Őket. A minőség holt bárány; ég a mennyiség oltárán. Csak kisbetűvel írható az ember, míg a jóra lusta. Szomjúságot inni. ami létezik, tagadni; de mindenáron hinni, ami nincs. A félelemtől félni. Ami elmúlt, abba veszni, s ami el se jött még, amiatt nem élni a jelent. Közben C jelmezt öltött B-k ölnek A-kat, hogy A-k, meg C-k egymást marják míg kifosztják Őket. A minőség holt bárány; ég a mennyiség oltárán. Csak kisbetűvel írható az ember, hisz' a jóra lusta.

Török-Zselenszky Tamás: FÉNYKORUNK Morr nyüsz nyüsz morr morr; persze férfias nyüssz és metal, progresszív morr. Nem hall, nem lát, nincs beszéd! Mire az összes űrszemét a légkörbe lép, és elég egy jobb embert klónozunk tenyér dörzsölve jó Mihály, meg én. Ez már a legrosszabbként is erényes lesz úgy is, ha elengedi magát. Nehogy ma is csak a látszat legyen más: kutya, frizbi, deres irtás! Talán felnézve még elkapom, veled visszakövetjük, húgom... koszréteg lepte közös aranykorunk; fénykorunk. Bocs, de hiányoztam, amikor a pontot tanultuk. A kikötőknek alárendelt hajók meg álmukban a világ szélén lezúgtak, míg a sárkány fogai közti maradékból egy jobb embert klónoztunk tenyér dörzsölve jó Mihály, meg én. Ez már a legrosszabbként is erényes még úgy is, ha elengedi magát. Nehogy ma is csak a látszat legyen más: kutya, frizbi, deres irtás! Talán felnézve még elkapom, veled visszakövetjük, húgom... koszréteg lepte közös aranykorunk; fénykorunk.

Török-Zselenszky Tamás: EGY A rabság, csakis a rabság relatív; a szabadság bizony, a szabadság abszolút. Földrengés esetén kérem, lebegjen! Csók közben imádkozó, sejtem, nincs - a betűtészta összeáll szitokszavakká - ha eddig nem volt, leszek én. Bal szemmel lát, és jobb szemmel néz. Ő ÉL mindenben, és minden benne él. Felébred mindenben, és minden benne. Remélem, adtál számlát mindig a kínzószerekről! A legalsó világig is lekiált. Tudja, van, aki szabadidőben, ha nem látja senki, úgy is az Égre, az Égre gondol.

Török-Zselenszky Tamás: MEGHOZZA Ez egy modern kor, a pénzért, ha vizet iszol, is p/bort kell, prédikálj. Hogy’ légy ugyanúgy hadvezér, és szent, hogy dalod végül meghozza az esőt? Nem adod könnyen a tévedést, persze, ha adnék érte pár félrement dogmát… Ez egy modern kor, a jóért is, sátánok elé kell benyújtani a tervet. S, hogy a léghajód felérjen, ballaszt tested lenn hagyod. Nem adod könnyen a tévedést, persze, ha adnék érte pár félrement dogmát… Többet felejts, mint sejtettél, elme menj… lélek jöjj! Törj a tükrön át! Ami ellen kikelsz, az ejt majd rabul, tanulj inkább felhőül, csillagul! Ami ellen kikelsz, az ejt majd rabul, légy menny/ég emberül, föld meg angyalul!

Török-Zselenszky Tamás: AHOGY KÉRTED Szíveden viseled, szádon tartod; számon tartom, nagyanyó, de nem úgy választok iskolát, ahogy kérted. Hogy volt: "A hentesek nem éheznek, fiam az légy! Herr doktor sose' betegszik meg, én úgy tudom az se rossz. Virág, pia mindig kell a temető mellé, meg a templom mellé. Na, ezek. Amikor embert fog enni, majd senki sem affektál. Háborúban nincsen vegán. Ezek gyengék! A hentesek nem éheznek, fiam az légy! Herr doktor sose' betegszik meg, én úgy tudom az se rossz. Fenntartható bio nej, közönséges házi férj. Bejövős, nyamm nyamm nyamm! A kertben a bölcs hiába ugrál, ha a házban néhány kurafi diktál! A hentesek nem éheznek, fiam az légy! Herr hóhérral nem kötekszik senki úgy tudom az se rossz. Virág, pia mindig kell a temető mellé, meg a politika mellé!"

---
"Próbáld meg ezt, amit mondtál, ezt a szakrális mulatóst! Én mindig mondtam neked, hogy csinálj slágereket, menj el a Lajcsihoz, aztán ha már mindenki szeret, ha sokan szeretnek, akkor már azt csinálsz amit akarsz!"

Török-Zselenszky Tamás: VISSZAVADUL Már régen mindent láttam, de most, a kedvedért bekopogok, rendben, legyen így! Mint, a kijárási tilalom idején a hajléktalan; húzódom feléd. Híven tiéd. Bizony, szüntelen ítélet alatt állunk Te, meg én. Tudom, van jobb, akit vársz, de addig eméssz bűnt velem, és üvölts tisztaságot! S ölelésünkben szűzzé válunk ismét. Pandora szelencéje alján maradék borzalomként nyüsszen a remény. Magam számára is észrevétlenül mint bölcsőd hadd legyek míg összedűl ez a tákolt Éden... ez a fonnyadt Éden! Bizony, szüntelen ítélet alatt állunk Te, meg én. Tudom, van jobb, akit vársz, de addig eméssz bűnt velem, és üvölts tisztaságot! S az ölelésünkben szűzzé válunk ismét... míg a búza visszavadul... fogadj el fiadul... testedbe véredül... míg a búza visszavadul!

Török-Zselenszky Tamás: COACHOLOM Egy zöldvillanással véget ér egy "einz für mich einz für dich" szenvedély. Golyó ütötte lyukak a templomban. Amire legjobban vágyom ingyen van. Közben a vízöntő, amit nem kell összemossa, meg Seth. Csak valódinak valódi a párja; külön-külön is teljes, de együtt egész. Korunk a hülyeség rabszolgája. Fejet csóvál a hájban oldódó, vérrel megkent, zakkant idő. Zuhanok éppen, bocs, ha csúnyán írok! Közben egy új "felszálló" hordja Buddha mezét. Kócolják a szívét, és coacholják a fejét. Ma ez a minőség; a buszra száznak fel kéne szállni ahhoz, hogy ne legyen rajta senki. Ez egy jó közösség: eljárunk egymást eltemetni. Ó, mi bamba istenmorzsák! Az elme téboly. A lélek valóság.

Török-Zselenszky Tamás: AKTIVISTIN Medicin labda nagyságú már a mája. Mindig köpésre áll a szája. Tüntet a kötelező nyilvános szoptatásért, a virágoknak fiú nevet adásért. Tudja mi a frankó. A mellkasomban fehér Nap van, a közepén fekete lyuk. Ott verébhadként megjelent Ő, s az énekesmadár kihullt. Ott repül! Eurovíziós helyet Japánnak. Emberi jogokat az amőbáknak. No, meg tiltsák be a Sir David Attenborough féle növény növénnyel, meg állat állattal pornót! Nem is beszélve az állat növénnyel... fúj! A mellkasomban fehér Nap van, a közepén fekete lyuk. Ott verébhadként megjelent Ő, s az énekesmadár ment. Kizökkent az idő. A picsába, hogy Ő született helyre tolni azt!

Török-Zselenszky Tamás: HOLLÓS Ugyanazt álmodtad mint én; ugyanazt álmodtam mint Te. A mélységek alatt, a magasság felett. Egy holló, mi sohasem száll le csőréből lapokat szórt ránk. Hegyméretű mikroszkópok. A zajt túlharsogja a csend, s mi őszbe fordulók már színpadi súgók vagyunk. Egy holló, mi sohasem száll le csőréből lapokat szórt ránk.

Török-Zselenszky Tamás: ÁLL A SZÉL Egy jégvirágos ablakot hagytál. A bánat kaviccsal dobálja; hív le játszani. A kabátujjban nyár van - még én fújtam bele, mikor a Sóska Cukrászdában ízlett a 'Gyere álld el a' szelet... gyere álld el a szelet! Álld el! De végül sehol akartál lenni. Pár emlék köpköd tökmaghéjjal szemen. A pejlovunk nélküled jött vissza... de ez egy ilyen bolygó: kettős könyvel. Már csak pisztollyal ülnénk egy asztalhoz. Elvis él és jól van, vak szemtanúk előtt bizonygatja is a villamoson. E vallássérült korszak, míg demokráciát visz a mennybe, én így hagylak itt, ahogy a legszebb voltál a legkedvesebb napon... a legkedvesebb napon. Már hűl a nyomod, de még mozog utánad a levél. De végül sehol akartál lenni. Pár emlék köpköd tökmaghéjjal szemen. A pejlovunk nélküled jött vissza... de ez egy ilyen bolygó: kettős könyvel. S Te végül a senkim akartál lenni, s már áll a szél... már áll a szél... már áll a szél... már áll a szél. Mire besötétedett, lásd, az égbolt addigra kiderült! Mire tele lett Veled a szív, a fejünk addigra kiürült. Mire besötétedett, lásd, az égbolt addigra kiderült! Mire tele lett Veled a szív, a fejünk addigra kiürült.

A lemezek megvásárolhatók ezen a linken.

További cikkek, interjúk, ajánlók ezen a linken.

Köszönjük a közösségvállalást! Találkozzunk a koncerteken!

Nincsenek megjegyzések: