2021. január 9., szombat

Semmi

 

[...]

- Mi a véleménye a homo szexualitásról?

- Semmi.

- Mondana azért pár szót?

- Olyan dolgokról mondattok velem mondatokat, amelyek engem nem foglalkoztatnak, és teljesen a Ti ügyeitek. Jézuska segítsen benneteket, hehe... Tigrist kérdezni a napraforgók dolgairól... sólymot kérdezni a cápák dolgairól. Csakis egyetemes, lélek-mélyi válaszokkal segíthetek. Az égből segíthetek csak.
Akik látnak is, nem csak néznek, minimum öt nemet ismernek. Azt nézik, milyen lélek van milyen testben. Ezeket értsétek meg, barátaim!
Ha az ember elsősorban emberségét élné meg, és csak azután szexuális, és egyéb aspektusait, akkor a társadalom sem firtatná ezeket. Unatkoztok, emberek, mert nem azzal foglalkoztok, amiért élni jöttetek! Ha kész lenne a "házi feladat", utána önfeledt lehetne a magán-, és közélet. Ha a társadalom, elsősorban az embert nézné, és csak aztán a szexuális, és egyéb aspektusait, akkor aranyközépben nyugodna ez a vonal is.

A személy szabadsága addig terjed, amíg másokét nem sérti. A társadalomé is addig terjedjen, amíg a személyét nem sérti! A személyé is addig terjedjen, amíg másokét, vagy a társadalomét nem sérti!

Nincsenek megjegyzések: